L’equip vallesà s’ha imposat amb contundència per 13 a 6 contra el CN Mataró en el segon partit de la final de Lliga i els companys de TV Sabadell-Vallès han entrevistat Maica Garcia després d’igualar l’eliminatòria.

El campió de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo es decidirà al tercer partit a Mataró, després que l’Astralpool CN Sabadell hagi empatat l’eliminatòria imposant-se al CN Mataró per un contundent 13 a 6. Un partit perfecte en defensa de les vallesanes que ha inutilitzat l’atac de les maresmenques. Una de les protagonistes del partit ha estat la boia de l’Astralpool Sabadell Maica Garcia, que ha marcat tres gols, un d’ells des de més de mig camp quan el Mataró atacava amb la portera al final del partit. Amb ella hem parlat a l’En Joc just acabar el partit contra el Mataró. La confiança, la defensa i les aturades de Laura Ester han estat claus, segons Maica Garcia, perquè les sabadellenques hagin pogut guanyar el partit.

La final es disputarà aquest dilluns a dos quarts de 5 de la tarda a la piscina Joan Serra. Per Maica Garcia, el cansament acumulat d’haver jugat tres partits en tres dies i el fet que la piscina del CN Mataró sigui descoberta seran factors a que marcaran l’últim partit de la final de la Divisió d’Honor Femenina.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions