Les noticies més destacades són:

– Nou episodi de vandalisme a la ciutat. Tornen a aparèixer contenidors cremant durant el cap de setmana, aquesta vegada una vintena. L’Ajuntament xifra els danys en més de 20.000€.

– Baixen a la meitat els pacients ingressats a l’UCI a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. El nombre de pacients ingressats en aquest hospital de referència del Vallès ha caigut un 50% el darrer més. Una xifra que indica una evolució positiva de la pandèmia. En parlem amb el cap de malalties infeccioses del Taulí, Manuel Cervantes.

– Tret de sortida a la campanya “Ventilem els armaris! Sabadell amb els drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersex” Avui s’ha presentat al Parc Catalunya de Sabadell les actuacions que el consistori sabadellenc té previst fer aquests dies per visibilitzar la lluita contra l’odi.

– Esclat de festa al Barri de la Concòrdia. El Barri sabadellenc ha sigut el primer de tot Sabadell en recuperar la seva festa major. Cares de felicitat i germanor són les que s’han pogut veure aquest cap de setmana carregat d’activitats per grans i petits.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions