Les noticies més destacades són:

-Les persones d’entre 40 i 44 anys ja poden demanar cita per vacunar-se. Salut va anunciar ahir la nova franja de vacunació, que correspon a les persones nascudes entre el MIL NOU CENTS SETANTA SET i MIL NOU CENTS VUITANTA Ú.

-Sabadell col·loca la primera pedra dels nous habitatges protegits ubicats al carrer Francesc Layret. L’obra preveu construir més de 500 habitatges protegits, que tindran uns preus de lloguer d’entre 300 i 500 euros. Aquesta obra ampliarà l’oferta d’habitatge social a la ciutat més d’un 30%.

-El petit comerç de la ciutat fa un pas endavant cap al món digital. Sabadell activa el comerç online de proximitat a través de Cliccat, una plataforma online de compravenda que pretén impulsar l’activitat en els sectors del comerç i la restauració, sense perdre’n l’essència que els identifica.

-I ahir centenars d’amants de la música en directe van poder tornar a gaudir del festival Embassa’t a Sabadell, que torna enguany amb una edició carregada de bona música i d’actuacions de renom. El festival aterra a la ciutat fins al 13 de juny després l’aturada que va provocar la pandèmia al 2020.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions