Les noticies més destacades són:

-Els diputats sabadellencs al Parlament, Juli Fernàndez i Pol Gibert han estat escollits portaveus de les comissions parlamentàries de Salut i d’Empresa i Treball, respectivament. De moment, però, només Fernández s’ha estrenat exercint ja les funcions del seu nou càrrec defensant la proposta de crear una comissió d’estudi sobre la salut mental i les addiccions.

-Amb l’estiu ja a tocar, Sabadell comença els preparatius per rebre la temporada de bon temps i altes temperatures. Tant La Bassa com les piscines municipals s’obriran el dimarts 22 de juny mantenint sempre totes les mesures de protecció necessàries per protegir-nos de la COVID-19.

-Creu Roja Sabadell acaba d’estrenar una nova unitat d’intervenció per fer arribar la seva tasca i la seva ajuda a tot arreu i ho fa de la mà d’un nou aliat: la bicicleta. Una manera més sostenible de poder moure’s per la ciutat i seguir atenent les necessitats de les persones.

-I, en esports, Marina Cordobés s’acomiada del que ha estat el seu club durant els darrers 25 anys. La waterpolista diu adéu al Club Natació Sabadell després que la direcció hagi decidit no renovar el seu contracte. Les noves incorporacions han obligat a buscar sortida a Cordobés i d’altres jugadores de la plantilla.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions