Les noticies més destacades són:

-Els Mossos d’Esquadra han desnonat aquest matí una dona que okupava un pis al barri de Campoamor de Sabadell. La dona és mare de dos fills i tots tres es troben ara mateix sense casa. El pis és propietat i actualment no hi viu ningú. Els veïns es queixen del mal estat de l’habitatge.

-El govern espanyol allargarà els ERTOS i les ajudes als autònoms fins al setembre. L’executiu de Pedro Sánchez vol, d’aquesta manera, ajudar als col·lectius que més estan patint els efectes econòmics i laborals de la pandèmia.

-El Festival Embassa’t torna a la ciutat. El Parc Catalunya acollirà del 10 al 13 de juny una quinzena d’actuacions i s’espera que durant el cap de setmana passin per Sabadell unes 4 MIL persones. Enguany el festival adapta el seu funcionament a les restriccions que marca la pandèmia i només vendrà entrades via online.

-I Sabadell comptarà amb un nou pavelló poliesportiu amb el Pavelló Oest que tindrà més de tres mil metres quadrats i permetrà donar una millor resposta a les necessitats de la ciutadania. Serà el cinquè equipament d’aquest estil a la ciutat. El projecte inclou tant equipament esportiu com nous espais de passeig i més aparcament.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions