Les notícies més destacades són:

– Cap de setmana festiu. Enguany s’ha celebrat per primer cop i de forma oficial en l’època actual la tradició de l’Ou com balla a la ciutat de Sabadell. Un acte que complementa la tradicional celebració del Corpus Christi, celebrat aquest diumenge a l’església Sant Fèlix

– Demà comença la selectivitat. Enguany amb la vaga convocada pels dies claus dels exàmens. Davant d’aquesta situació el rector de l’Autònoma assegurat que vigilarà que tots els estudiants tinguin intacte el dret a examinar-se. L’aturada de professorat i personal de servei de l’autònoma serà de dues hores al matí des de demà i fins divendres.

– El Cerdanyola s’imposa al Sant Andreu i serà equip de Segona Federació. Els vallesans van guanyar ahir per 3 gols a 1 i tanquen d’aquesta manera una gran temporada. Centenars de persones van tornar a gaudir de la festa del futbol al Municipal Les Fontetes, amb un triomf històric de l’equip vallesà.

– En natació, Sergio de Celis bat el rècord d’Espanya en els 100 metres lliures amb un temps que rebaixa deu centèsimes la darrera marca. El nadador del Club natació Sabadell va quedar segon tan sols superat per KRISTOF MILAK. Va ser durant la segona jornada del Gran Premi Ciutat de Barcelona.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions