Les noticies més destacades són:

-Normalitat en la primera jornada del punt de vacunació massiva a la Pista d’atletisme de Sabadell. Un nou pas en la lluita contra la pandèmia al nostre territori. L’equipament compta amb un gran desplegament de recursos que permetran accelerar encara més el ritme de vacunació.

-Entra en vigor la nova tarifa de la llum. Aquesta mitjanit ja ha començat a funcionar la nova dinàmica que regularà el preu del consum elèctric. Fer servir electrodomèstics a una hora o una altra es podrà veure reflectit a la factura, un canvi de model al que hem d’estar ben atents.

-Conclou sense acord la tercera reunió entre els treballadors de Correus de Sabadell i la companyia. La trobada entre empleats, sindicats i l’empresa no ha arribat a bon port i, com a conseqüència, els treballadors mantenen la vaga després de més de 50 dies d’aturada ininterrompuda.

-I, en esports, el president del Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada, ha comparegut avui per donar explicacions sobre el descens de l’equip sabadellenc a primera federació. També ha volgut marcar el rumb del club els propers mesos, ara amb aquesta nova categoria. Calzada ha reclamat un major suport de les institucions ja que considera que, el que hi ha hagut fins ara, és inadmissible.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions