Les noticies més destacades són:

-La Consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha visitat avui Sabadell en la seva primera visita oficial en el càrrec, tal i com va prometre. Ciuró ha estat rebuda al saló de plens per l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i els regidors de la ciutat, on ha explicat quins són els principals reptes que afronta en aquesta nova etapa.

-El govern municipal compleix 2 anys de mandat. L’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés i la tinenta d’alcaldessa Marta Morell han fet balanç de com ha anat tot plegat a l’Institut Ferran Casablancas, al barri de La Concòrdia de la ciutat.

-Sabadell activa el comerç digital de proximitat a través de la plataforma Cliccat, un sistema online de compravenda. L’objectiu és impulsar l’activitat dels sectors, potenciant la relació entre el client i el venedor, mantenint l’essència del petit comerç.

-I avui hem estat molt pendents del cel, i no precisament per la pluja. Durant aquest matí, hem pogut observar un petit eclipsi solar, una data senyalada per als amants de l’astronomia. A la nostra ciutat, ho han seguit amb especial atenció des de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions