Les noticies més destacades són:

– Sabadell commemora el 12 de maig, Dia Internacional de les Infermeres. Com a mostra de suport al col·lectiu, l’Ajuntament ha penjat una pancarta al balcó de l’edifici on reivindiquen el paper essencial del col·lectiu, especialment durant la pandèmia.

– L’Ajuntament de Sabadell rep el Segell Infoparticipa que entrega la UAB com a reconeixement a la transparència informativa. L’acte de lliurament es va dur a terme ahir per la tarda. TV Sabadell Vallès ha pogut parlar amb alcaldes i representats polítics i institucionals dels consistoris i les organitzacions premiades.

– Arrenquen els nous programes d’ocupació al Vapor Llonch. L’Ajuntament de Sabadell ha habilitat 3 Milions d’euros per poder dur a terme aquests plans, que formaran i oferiran feina a CENT VINT-I-CINC persones de tota la ciutat.

– I, en esports, la nedadora sabadellenca Emma García s’emporta la plata als Campionats Europeus de Natació de Budapest. L’equip format per García i Ribes ha adquirit la primera medalla per a l’equip espanyol en el duet tècnic mixt de natació artística, quedant-se a només set punts de l’or.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions