Les noticies més destacades són:

– Prop d’un centenar de persones s’ha concentrat a la Plaça Sant Roc, com cada divendres, per demanar la llibertat dels polítics presos. L’acte d’avui ha comptat amb la participació de la Plataforma per la Llengua i també de diversos representants polítics.

– Ciutadans reclama que el Consultori del Poblenou recuperi el seu metge. La formació taronja ha registrat una proposta al Parlament per restablir els mateixos serveis, condicions i horaris que el consultori tenia abans de tancar.

– En esports, el Sabadell es posiciona en contra del retorn selectiu de públic als estadis. El club ha emès un comunicat demanant que no es facin diferències entre equips i que la decisió desvirtua la competició en el tram més decisiu. El conjunt arlequinat rep diumenge al Tenerife en busca dels tres punts que els permetin sortir de la zona de descens.

– Sabadell perd un dels seus principals atractius automobilístics. La ciutat diu adéu al Ral·li de la Llana després de gairebé 20 anys. Motor Club Sabadell, ho ha anunciat en un comunicat, on explica que Ripoll serà la nova seu d’aquesta competició.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions