Les noticies més destacades són:

– Minut de silenci avui a l’ajuntament de Sabadell. Regidors i regidores del consistori ha volgut retre homenatge a les darreres víctimes de violència masclista al nostre país. Ho fan després dels molts casos de dones que han mort assassinades els darrers dies i per mostrar el seu rebuig contra aquesta xacra i la solidaritat amb les víctimes.

– L’oci nocturn podrà reobrir a partir del 21 de juny. Bars i discoteques feia més d’un any que estaven tancades. Ho faran a tocar de la revetlla de Sant Joan i a l’espera del vist-i-plau del Procicat i amb mesures de seguretat importants.

– Avui és el dia mundial del donant de sang. Un dia que pren especial rellevància en l’època actual. Des de del Banc de Sang i Teixits alerten d’una situació crítica de cara al mes d’agost, amb poques donacions a causa de les restriccions i molta demanda en reprendre moltes, cirurgies posposades per la pandèmia. Avui coneixerem la bonica història de l’Ofèlia, una dona sabadellenca que ha donat sang més de 50.

– Onada de calor amb temperatures extremes a tota la comarca avui dilluns. El Servei Meteorològic de Catalunya alertava d’un avís per forta calor aquest dilluns i així ha sigut. S’han registrat temperatures de més de trenta-cinc graus arreu de la comarca. Es demana seguir les indicacions d’evitar les hores centrals del dia, beure molta aigua i obrir les finestres durant la nit.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions