Les noticies més destacades són:

– Catalunya vacunarà als joves que marxin a estudiar a l’estranger. Ho farà en aquells casos con el país de destinació així ho requereixi. Des del departament de Salut informen que els majors de 12 anys que hagin de viatjar fora del país per anar-se’n d’Erasmus o per fer un programa similar podran demanar al seu CAP que els vacunin.

– La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell ha ocupat el seu sisè bloc de pisos a la ciutat. Des de la plataforma asseguren que l’acció pretén oferir un sostre a diverses famílies en situació de vulnerabilitat. Aquesta ocupació però, ha xocat amb l’Ajuntament. El consistori assegura que ja havien iniciat els tràmits per comprar l’immoble.

– L’Hospital Parc Taulí torna a permetre les visites als pacients ingressats. La decisió s’ha pres després de la millora mantinguda en el temps de les dades epidemiològiques. Des del centre, han volgut tornar a obrir les portes als familiars de les persones que actualment es troben ingressades.

– I, en esports, Ian Mackay s’acomiada del Sabadell al programa l’Arlequinat. El jugador gallec, considerat millor porter de la categoria, marxa de les files arlequinades per tornar a la seva terra natal i incorporar-se al Deportivo de La Coruña. Mackay ha agraït el suport i l’estima de l’afició i espera que el Sabadell pugui tornar a Segona Divisió l’any que ve.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions