Les notícies més destacades:

– El procicat dóna llum verda a un nou paquet de mesures que relaxen les restriccions actuals. A partir de dilluns vinent, s’elimina el límit de persones en trobades, reobre l’oci nocturn i s’amplia també a 10 les persones en taules exteriors a restaurants, entre d’altres.

– Espanya registra el quart preu de la llum més elevat de la seva història i es converteix en el país més car de tota Europa pel que fa al consum energètic. El preu ja frega gairebé els 95 euros per megawatt hora, per davant del Regne Unit.

– En esports, el Sabadell ja dibuixa la temporada vinent amb canvis en l’organigrama. El club comptarà, en els propers dies, amb un nou secretari tècnic que reforçarà l’àrea esportiva i donarà un cop de mà a l’actual Director Esportiu, José Manzanera, que ha comparegut avui en roda de premsa acompanyat del Director General de l’entitat, Bruno Batlle.

– I l’esgrima sabadellenc està de moda. El Club Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms s’ha coronat com a campió d’Espanya en la categoria cadet per equips. En individuals, Alan Fernandez Hernandez també s’ha endut l’or i Sergi Rodrigo Rabasso va fer podi amb un bronze en el floret masculí.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions