Les noticies més destacades són:

– El jutjat de Sabadell decideix reobrir la investigació sobre l’assassinat d’Helena Jubany, ara amb la intenció d’analitzar el disc dur de la víctima. Una nova oportunitat per esclarir els fets que van tenir lloc l’any 2001, a les portes de que el cas prescrigui.

– Comença el desmantellament de l’hospital temporal instal·lat durant la pandèmia a la Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell per convertir l’espai en un nou punt de vacunació. Salut ha emès un comunicat per aclarir on es destina el material mèdic i hospitalari que hi havia a la pista.

– Els veïns del barri de la Creu Alta van veure ahir al vespre com la façana d’un edifici del carrer Borràs es desprenia, impactant al terra i a un vehicle de la vora. Afortunadament, no es van haver de lamentar cap persona ferida.

– I, en esports, el Club Natació Sabadell es proclama campió de la lliga femenina de waterpolo i signa el triplet. Les vallesanes es van imposar per 7 a 9 al Club Natació Mataró i aixequen el seu DIVUITÈ títol en una final trepidant que es va resoldre en el tercer i últim partit.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions