Les notícies més destacades són:

– La Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès denuncia greus problemes de seguretat i contaminació acústica provocats per l’activitat de l’aeroport. L’entitat reclama a les administracions que actuïn per pressionar a AENA en el compliment dels protocols.

– Els Mossos d’Esquadra preparen la seva nova unitat de drons que s’ubicarà a l’aeroport de Sabadell. Des del cos de policia, preveuen que aquesta nova unitat estigui llesta el proper 28 de juny, coincidint amb la celebració el Mobile Word Congress.

– En el marc del “Sabadell Pla COVID-19. Mesures per superar la crisi”, l’Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa diversos programes d’ocupació. 30 persones en atur han iniciat un contracte de 6 mesos per fer obres i serveis en benefici de la ciutat

– I, en esports, el Club Natació Sabadell de waterpolo femení aixeca la seva quarta copa de la temporada, després d’imposar-se al Club Natació Terrassa, deixant el trofeu a casa. L’equip masculí no van tenir la mateixa sort i va perdre a la final davant l’Atlètic Barceloneta.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions