Les notícies més destacades són:

– Ahir va tenir lloc el Ple Municipal ordinari corresponent al mes de juny de l’Ajuntament de Sabadell. El ple va estar marcat especialment per propostes educatives, de mobilitat, de salut i també amb alguna proposta de cara a l’estiu.

– Diferència de criteris entre el CE Sabadell i l’Ajuntament sobre com han de col·laborar totes dues entitats. Després de la roda de premsa del president del club arlequinat, Esteve Calzada, ambdues parts han intercanviat opinions a través de comunicats respecte què s’ha fet fins ara i què necessita el club.

– Després que la pandèmia obligués a guardar en un calaix el repertori que havia de sonar l’any passat al concert del Castell, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès reprèn el mític cicle de concerts al Castell de Sant Marçal.

– I el capità del Sabadell, Ángel Martínez, anuncia la seva retirada del futbol professional. En un comunicat a les xarxes socials, Ángel explica perquè deixa el futbol i també perquè no ha pogut ajudar a l’equip al terreny de joc durant el tram decisiu de la temporada.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions