Les noticies més destacades són:

– L’Ajuntament de Sabadell i Endesa han arribat a un acord per millorar la xarxa elèctrica de Sabadell. L’empresa elèctrica invertirà durant aquest 2021 més de dos coma quatre milions d’euros per actualitzar la infraestructura de la ciutat.

– Una fàbrica de gels de Castellar del Vallès ha patit un incendi per culpa d’una fuita d’amoníac. Els alumnes i el professorat del Institut La Ferreria van haver de ser desallotjats, tot i que afortunadament no hi ha hagut ferits.

– El sector dels autònoms continua vivint al límit per culpa de la crisi econòmica que ha generat la pandèmia. Tot això, a les portes d’una nova regularització de les quotes que escandalitza al sector. Xavier Pujol, vocal de la junta de PIMEC Autònoms, n’ha parlat al programa “Impactes” amb Montse Costa.

– I, en esports, el Sabadell diu pràcticament adéu a les aspiracions de mantenir-se a Segona Divisió després de la derrota d’ahir contra l’Alcorcón. Els arlequinats van perdre per 2 a 0 i es compliquen encara més la permanència a només dos partits d’acabar la lliga.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions