Les notícies més destacades són:

– L’Ajuntament de Sabadell reforça la vigilància davant la nova crema de contenidors d’aquest cap de setmana a la ciutat. El govern municipal incrementarà els efectius de la policia municipal durant els torns de nit. Mossos d’Esquadra i Policia Municipal han activat també un dispositiu conjunt per fer front als actes de vandalisme que registra la ciutat des de fa unes setmanes.

– Transports Urbans de Sabadell comença les proves de conducció amb un autobús 100% elèctric i de zero emissions contaminants. L’objectiu ara és comprovar-ne el funcionament i veure com s’adapta a les característiques locals de la ciutat.

– Mica en mica les festes tradicions d’arreu del país recuperen el ritme i batec d’abans de la pandèmia i ho fan amb més ganes que mai i moltes novetats. És el cas aquest cap de setmana al Barri de la Creu Alta amb l’estrena d’una nova bèstia o de Montcada i Reixac que ha viscut uns dies de festa grossa a la ciutat.

– En menys de mitja hora el Sabadell s’enfronta a la Ponferradina. en la penúltima jornada de lliga de Segona Divisió. Els arlequinats no depenen d’ells mateixos i només els val guanyar per intentar aconseguir mantenir la categoria. Tot dependrà, però, dels resultats dels seus rivals.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions