Les noticies més destacades són:

– Pere Aragonès visita l’Hospital Parc Taulí en la seva primera aparició com a President de la Generalitat. Ho fa per conèixer com funciona el Servei de Salut Mental per a infants i joves de la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell. Pel nou president és clau abordar la salut mental després de la Pandèmia.

– Lourdes Ciuró, serà la nova consellera de justícia. La fins ara regidora i portaveu de Junts per Sabadell i també exdiputada al Congrés dels Diputats es convertirà en la propera consellera de Justícia del Govern de la Generalitat. Aquest matí ha explicat com ha viscut les darreres hores amb el seu nomenament i quines seran les seves primeres passes com a consellera.

– Els grups municipals de l’Ajuntament de Sabadell valoren amb disparitat d’opinions la formació del nou govern de Pere Aragonès. Avui coneixem a les seves opinions sobre el nou executiu.

– I, en esports, el Centre d’Esports Sabadell va aconseguir guanyar ahir la Ponferradina per DOS gols a ZERO amb gols d’Adri Cuevas i Stoichkov. Aquesta victòria manté vives les esperances dels arlequinats, que s’ho juguen tot aquest diumenge contra el Mirandés.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions