Les noticies més destacades són:

-El Ple Municipal ha aprovat, en sessió extraordinària, la delegació a la Diputació de Barcelona de la gestió de la recaptació tributària de la ciutat. Els canvis entraran en vigor a partir de l’1 de gener del 2022. Com a mostra de protesta per aquesta decisió, la Coordinadora Obrera Sindical ha convocat una concentració de persones a la Plaça Sant Roc.

-La Junta de Govern Local ha aprovat el contracte d’obres per començar a construir el Portal Sud, el projecte de millora d’una de les principals entrades a Sabadell. L’obra comptarà amb un pressupost de 5,5 milions d’euros i un termini d’execució de 12 mesos.

-L’alumna sabadellenca Laura Solà s’ha convertit en una de les millors estudiants de tota Catalunya, després de treure una de les notes més altes a les proves de la selectivitat. Les PAU han deixat un bon regust de boca entre l’alumnat de Sabadell, amb 31 estudiants que han aconseguit l’excel·lent i han superat el 9 de nota.

-I, en esports, el President de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, assegura que té la voluntat de continuar sent el president de l’entitat malgrat el que han expressat els seus opositors durant els darrers dies i que es presentarà a la reelecció. Així ho va explicar ahir a l’Arlequinat.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions