Les noticies més destacades són:

– L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, denuncia que ha rebut amenaces de mort via xarxes socials. Els fets arriben a la comarca després de les múltiples amenaces que han rebut diversos polítics en campanya a les eleccions de Madrid durant els darrers dies.

– El projecte comunitari “Som Torre-romeu” encara ja la segona fase. Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus habitants, veïns i entitats han treballat conjuntament per dur a terme una diagnosi del barri i conèixer de primera mà què cal millorar. Ara, esperen els resultats per poder elaborar el Pla d’Acció Comunitària amb l’Ajuntament.

– D’aquí a dues setmanes entren en vigor els canvis en la normativa estatal de circulació. A través d’un reial decret, s’estableix el límit de velocitat a 30 quilòmetres per hora a diferents vies. Una norma que afectarà a diversos carrers de Sabadell. L’Ajuntament ja treballa per actualitzar la senyalització d’aquestes vies.

– I el jutge envia a presó provisional l’home de 33 anys acusat de violar una menor al gimnàs municipal de Sant Cugat del Vallès. El presumpte agressor treballava a l’equipament i la noia era clienta del gimnàs. Els fets van tenir lloc el passat 22 d’abril. La investigació es troba sota secret de sumari donat que la víctima és menor d’edat.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions