Les noticies més destacades són:

– Tornen els sopars a bars i restaurants. El Procicat reobre la restauració de nit, fins a les 11. La nova mesura entrarà en vigor el proper 9 de maig, coincidint amb el final de l’estat de l’alarma. Els parcs d’atraccions també tornaran a obrir les seves portes.

– Sabadell rep el Segell Infoparticipa, un reconeixement a la transparència en la informació. Dels més de 120 ajuntaments de tota Catalunya que han estat premiats, només 40 han passat amb nota amb el 100% dels indicadors positius, i el consistori sabadellenc es troba entre un d’aquests.

– El grup municipal de Ciutadans a Sabadell presentarà una moció sobre la salut mental al proper ple del mes de maig. La formació encapçalada per Adrián Hernández vol posar en marxa un pla local per prevenir els suïcidis i millorar la salut mental de la població sabadellenca, que s’ha vist afectada per la pandèmia.

– I l’institut Ribot i Serra segueix rebent guardons. El centre ha rebut el reconeixement en els premis Impuls FP pel seu projecte d’ensenyament basat en la coeducació i en la diversitat de gènere. Uns valors en els que l’institut treballa des de l’any 2011, quan va posar en marxa aquest projecte.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions