Les notícies més destacades són:

– L’Ajuntament de Sabadell va celebrar ahir la sessió plenària del mes de maig amb una llarga llista de propostes i mocions a debatre. La ciutat tirarà endavant els projectes i les iniciatives contra la pobresa menstrual i recorrerà a fons europeus per lluitar contra el suïcidi i millorar la salut mental. També queda aprovada una ajuda de 400 MIL euros al rebost solidari, a més de vàries subvencions a diferents entitats de la ciutat.

– Música urbana amb segell de Sabadell. La banda de música formada per artistes sabadellencs ha obert les portes de casa seva a Televisió Sabadell Vallès per explicar-nos com han viscut la pandèmia i què ens porten amb el llançament del seu últim treball, “Jetlag”.

– En esports, Josu Ozkoidi toca de peus a terra. El jugador arlequinat valora molt positivament les últimes dues victòries del Sabadell però creu que cal seguir treballant per aconseguir la permanència. El jugador va visitar ahir “L’Arlequinat” i va parlar sobre com veu l’equip de cara al final de lliga.

– I la màgia dels clubs de barri també continua molt present a la ciutat. El Sabadell Sud de bàsquet n’és un exemple. Un equip que treballa, no només per aconseguir èxits esportius, sinó també desenvolupant una tasca social molt important als barris del sud de la ciutat.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions