Les noticies més destacades són:

-Comença la selectivitat a Catalunya. Uns 40 MIL estudiants s’examinen de les proves d’accés a la universitat. El campus de la Universitat Autònoma de Barcelona viu aquests dies amb especial atenció la vaga de professorat i personal de servei. I també la polèmica sobre amb quin idioma s’han de fer els examens. Tan sols 67 estudiants han demanat fer les proves en castellà.

-Comença una nova etapa en les relacions entre l’Ajuntament i el Centre d’Esports Sabadell. Esteve Calzada, president del Centre d’Esports Sabadell, visitava ahir el programa l’Arlequinat de TV Sabadell Vallès. El consistori valora positivament les declaracions del president, que suposen un nou punt de partida entre totes dues entitats. L’Ajuntament encara aquesta nova fase amb la voluntat de col·laborar i tirar endavant el club.

-En salut, Sabadell supera els CINQUANTA MIL vacunats contra el coronavirus. Gairebé sis mesos després de començar la vacunació, prop de VUITANTA SIS MIL persones han rebut ja la primera dosi i gairebé CINCUANTA MIL CINC CENTES tenen la pauta completa.

-I una trentena d’entitats ecologistes del territori constitueixen SOS Vallès, una plataforma amb l’objectiu de denunciar els problemes mediambientals de les comarques del Vallès Oriental i Occidental. L’entitat ha publicat un decàleg on planteja els reptes i conflictes que cal afrontar.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions