Les noticies més destacades són:

  • Aquest divendres es posa fi a les restriccions d’aforament que actualment estan vigents a la restauració, la cultura, l’esport exterior, les universitats i els congressos. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat la fi de la majoria de restriccions per la pandèmia de la covid-19 a partir d’aquest proper divendres.
  • El secretari general de Cultura i Esport del govern espanyol, Víctor Francos, assegura que, cap a finals d’octubre, el Consell de Ministres aprovarà la transposició de la directiva europea de propietat intel·lectual.
  • Sabadell acollirà el pròxim 16 d’octubre la fira Rambla del Turisme. L’objectiu d’aquesta iniciativa es incentivar als sabadellencs a tornar a viatjar i recuperar, així, les xifres que es registraven abans de la pandèmia.
  • El director esportiu del Centre d’Esports Sabadell, José Manzanera ha comparegut en roda de premsa per valorar l’actual situació esportiva de l’equip i fer balanç d’aquest inici de temporada. Manzanera referma la confiança amb la plantilla i el cos tècnic i demana el suport de l’afició.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions