Les notícies més destacades són:

– En motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra les Dones, Sabadell ha convocat una jornada d’actes per mostrar el seu rebuig contra la violència de gènere encapçalada per la lectura d’un manifest i la signatura d’un nou protocol d’actuació contra casos de violència masclista.

– Un centenar de manifestants s’ha concentrat aquest matí a la Plaça Cívica de la UAB per protestar contra l’acte de l’associació “S’ha Acabat!”, que ha comptat amb el suport de Ciutadans, VOX, el PP i Societat Civil Catalana.

– La Fundació Òpera Catalunya ha preparat tres concerts d’homenatge al compositor català Amadeu Vives, que seran interpretats per l’Orquestra Simfònica del Vallès, juntament amb el Cor d’Amics de l’Opera de Sabadell i el Cor de Cambra del Palau de la Música.

– El Mataró es proclama per primera vegada a la seva història campió de la Copa Catalunya femenina de waterpolo a Sabadell. Can Llong va ser la seu de la final on els del maresme es van imposar al Terrassa per 9 a 5.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions