Les notíces més destacades són:

– El Tribunal Suprem ha presentat un informe on es posiciona en contra de l’indult als polítics independentistes presos. Segons la Sala presidida per Manuel Marchena assegura que els presos no han contribuït a justificar raons de justícia, equitat o utilitat pública ni tampoc han mostrat el mínim indici de penediment.

– Lourdes Ciuró tanca la seva etapa com a regidora de l’Ajuntament de Sabadell i portaveu del grup municipal Junts per Sabadell. L’actual consellera de Justícia va acomiadar-se de la resta de grups ahir en una sessió extraordinària del ple. Lluis Matas, número 4 de Junts a Sabadell, és el nou portaveu.

– El portaveu d’Esquerra Republicana de Sabadell, Gabriel Fernández i la regidora dels republicans Èlia Soriano han viatjat avui a fins al Congrés dels Diputats juntament amb membres del Comitè de Vaga de Sabadell de la Unitat de Repartiment 4 de Correus per buscar suport a la vaga i agilitzar les negociacions amb la direcció de Correus.

– I ahir per la tarda, molts aficionats al còmic van poder conèixer en primera persona a la guionista i dibuixant de novel·la gràfica Teresa Valero. Desenes de persones van esperar a la sortida de la botiga per aconseguir el seu autògraf. Televisió Sabadell Vallès també va aconseguir una dedicatòria exclusiva.

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Saluda a les xarxes

Digues hola a les nostres xarxes socials i o comparteix les notícies que vulguis.

Troba-ho per seccions